Tesztképek az oldal alján!

2006. 10. 01.

Leica V-LUX 1

Kompakt digitális fényképezőgép, egy tükörreflexes gép teljesítményével.

A LEICA V-LUX 1 digitális fényképezőgép egyesíti a Leicától megszokott kiváló képminőséget és a sokoldalú felhasználhatóságot. A minőségi LEICA DC VARIO-ELMARIT objektív rendkívül széles gyújtótávolság tartományt fog át a 35 mm-től egészen a 420mm-ig.

A 12x-es optikai zoom lehetővé teszi a legkülönfélébb fotográfiai feladatok megoldását anélkül, hogy a gépen objektívet kellene cserélni. Szuperközeli makró felvételeket éppen úgy készíthet vele, mint nagylátószögű képeket, vagy megörökítheti a távolban történő dolgokat a 420 mm-es teleobjektívvel.

A nagy felbontású, 10 MP CCD érzékelő az optikai képstabilizátornak köszönhetően még a legnehezebb megvilágítási körülmények között is a legélesebb képet adja.

A kihajtható, 2"-es TFT kijelzővel eddig szokatlan perspektívából is remek fotókat készíthet. A felhasználói követelményeknek megfelelően a LEICA V-LUX 1-et úgy tervezték meg, hogy a fényképezőgép kezelhetősége a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. Olyan univerzális fényképezőgép jött létre ennek köszönhetően, mely egyedülállóan professzionális a kompakt kategóriában.

Ára: 199 000 Ft, két év garanciával

A Leica sztárgépe!  

A tökéletes objektívrajz végig a zoomtartományban egészen 420 mm-ig önmagáért beszél! Az objektív hozza a Leicától elvárt igen nagy blendeátfogást, a különleges színharmóniát, és a teljes nyíláson is tökéletessen dolgozó képalkotást!

Felhívnám mindenki figyelmét az életlen részek képalkotására!

A Leica objektívtervező gárdájának és a különleges objektív és lencsecsiszolásnak köszönhetően, a legnagyobb erénye és különbözősége a többi objektívmárkáktól az a különleges tulajdonsága, hogy nem csak az éles részekre koncentrál az objektív hanem az életlen de nem lényegtelen részekre is! Nincsenek felkeményedések, kiégések, sötét részekben összemosódások, hanem gyönyörű átmenetek, tónusgazdag életlenséget már-már egy teljesen új művészei ág kezd ennek kapcsán kialakulni! Azok a szinte festményhatású képek amelyek az életlenséggel alkotnak maradandó szépséget!Ez a gép is tudja a RAW (DNG) formátumot. Tehát ez a gép egy komplex egység nem is kell mást használni, minden feladatra kiválló!


Legfőbb tulajdonságok:


• 12x optikai zoom, 2,8-as induló fényerővel egészen 420 mm teleobjektívig
• Optikai képstabilizátor – MEGA O.I.S.
• Elegáns fém váz, kompakt méret
• Nagyfelbontású mozgóképfelvétel
• RAW (DMG) minőségi tömörítetlen képrögzítés


MŰSZAKI ADATOK

10 MP, 12x-es kézzel állítható optikai zoom képstabilizátorral, 2.0" LCD forgatható monitor, teljesen manuális beállítási lehetőség, nagyon jó minőségű elektronikus képkereső , 512 MP SD kártyával!

....................................................................................................

Digiscoping

A Leica új Digiscoping redszere alkalmazható a C-Lux1 géphez is. Sőt igen előrelátóan a Leica a mobiltelefonokhoz is alkalmassá tette ezt a redszert, és egy új fogalom született a Phonescoping.

Ezek után már akár videózni is lehet a mobiltelefonnal, és szinte rögtön továbbítani is tudjuk a ritka madárfajokról készült felvételeket.

A Digiscopingról és a Fotoscopingról bővebben.>>>

Leica Digital Adapter 2 amely a Digiscoping alapja.

....................................................................................................................................................

 

Köszönet a Leitz Hungaria kft.-nek.

A felvételeket Kelemen Gábor készítette.