Leica Point újratöltve...

fotózzunk Leicául? nem kell ehhez Leica! vagy mégis?

Igen egy nagy Té, nem eM, nem Cé, vagy eS hanem Té

Leica T

Jegyezzük meg mostantól örökre T. Igen egy nagy T.

A Leica megalkotta az új kategóriát a kínálatában, a cserélhetős objektíves, tükör nélküli fényképezőgépét. Igaz ebben nagy előnye van, hiszen a legendás M sorozat is tükör nélküli, távmérős gép. A Leica T sorozat nem távmérős gép.

A Leica Budapest a magyar Leica képviselet bemutatója a gépről:

A Leica az AUDI formatervezőivel együttműködve visszaidézte és újrateremtette a tipikus Leica formanyelvet. A Leica T időtlen és letisztult kialakítása megőrzi a Leica termékekre jellemző összetéveszthetetlen ismérveket, az egyszerű vonalvezetést, a finom felületeket és a formai minimalizmust. A kamera egyik kiváló jellemzője a kompakt és igen tartós váz, amelyet újszerű és kivételesen pontos műszaki eljárással egyetlen alumínium tömbből gyártanak a Leica üzemében. A prémium minőségű anyagok sajátosan kifinomult feldolgozása egészen különleges a kameragyártás területén, ezzel a Leica T összetéveszthetetlen külsőt és megbízhatóságot nyer. A gép súlya és az újólag kifejlesztett működési koncepciója hozzájárul a kamera felhasználóbarát kezeléséhez, ezek a jellemzők összehasonlíthatatlan fotográfiai élményt jelentenek.

xLeica-T-type-701-mirrorless-camera-2.jpg.pagespeed.ic.bMn-Z9al0G  Leica-T-type-701-mirrorless-camera-5

a gépeket egy alutömbből maratják ki

A kamera letisztult formájához hasonlóan a Leica T működésére a legalapvetőbb és a legfontosabb funkciókra való összpontosítás a jellemző. A koncepció lényege az érintőképernyő egyszerű és jól áttekinthető kialakítása. A felvétel elkészítésének és a képek megtekintésének számos művelete az érintőképernyőről egyszerűen érhető el. A többi beállítást négy, ergonomikusan elhelyezett, intuitív módon kezelhető vezérlő gombbal érhetjük el.

leica-t_black_emo_01_resize

A Leica T az első, beépített Wi-Fi modulos  Leica kamera. A fotók és videók vezeték nélkül továbbíthatók közvetlenül a kamerából okostelefonba, tabletre, számítógépre; megoszthatók e-mal-lel, a Facebook-on, vagy más közösségi oldalon. iOS eszközökhöz az ingyenes Leica T app már elérhető. Egészen egyedi a T app távvezérlő funkciója, amellyel a kamera vezeték nélkül összeköttetésbe hozható okostelefonunkkal, vagy tabletünkkel, így elektronikus keresőként használva azokat. Egyebek mellett a zársebesség és a fényrekesz  beállítható távvezérléssel is, valamint önkioldós és szokatlan szögből történő beállításra is van mód.

leica-t_black_cu_08_resize

A váz
A Leica T az első kamera, amely teljes egészében alumíniumból készül. Különleges Leica váz: a formatervezés, a minőség és a gyártás tekintetében teljesen egyedi. Látványa és tapintása csábítja érzékeinket. Az eloxált alumínium váz ezüst és fekete színű változatokban készül, matt felülete selymesen finom, fogása kényelmes. Súlyának és a részletekben is ergonomikus felületének köszönhetően a gép kényelmesen illeszkedik kezünkbe.

leica-t_black_front_resize

Kezelő eszközök
Négy alapvető kezelő eszközzel és egy érintőképernyővel vezérelhetjük és állíthatjuk be a kamerát. Minden mást elhagytunk, amely nélkül is biztosítható a tökéletes működés. Logikus, intuitív és ergonomikus.

leica-t_black_emo_01_resize

Képminőség
Leica minőség a legapróbb részletekig. Mint minden Leica, a legjobb képet készíti.

leica-t_black_cu_08_resize

Autofókusz
Gyors, pontos, csendes.

leica-t_black_cu_07_resize
Képérzékelő
Nagy méretű szenzor. Videó felvétel. Full-HD minőség.

leica-t_black_cu_06_resize

Processzor
Gyors, intelligens, a legjobb teljesítmény egy gombnyomásra.

leica-t_black_cu_03_resize

Memória
16 GB belső memória, SD-kártya csatlakozás.

Leica-T-Typ-701-Silver-03

Beépített Wi-Fi modul
leica-t_my_camera_resize
Leica T-App
Töltsük le a „Leica-T” applikációt az iOS eszközünkre, majd hozzuk összeköttetésbe azt kameránkkal! Felvétel! Letöltés! Képek megosztása e-mailben, Facebook-on, vagy más közösségi oldalon! Nincs szükség iOS terminálra? Töltsük le képeinket vezeték nélküli LAN hálózaton az Android eszközünk Browser Gallery tárhelyére! Az applikáció távvezérlő funkciójával a kamera élőképét megjeleníthetjük és a kamerával exponálhatunk.

leica-app(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Nincs kategorizálva by kage on április 25th, 2014 at 11:21.

Add a comment

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube